Салони за красота Blush BeautyСалони за красота Blush BeautyСалони за красота Blush BeautyСалони за красота Blush BeautyСалони за красота Blush Beauty

Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/cookcit/public_html/blushbeauty.eu/inc/marquee.php on line 4

ЗА НАС

Надяваме се тук да откриете това, което търсите.

За всички въпроси, които възникнат, моля, потърсете ни!

Ние започнахме дейността си през юли 2007г., предлагайки козметични и фризьорски услуги.
В момента имаме два модерни и функционални салона за красота, в които работят специалисти в областта на красотата. Наши партньори са Диагностично – консултативен център Гургулят, както и д-р Живко Кънев - пластичен хирург, с които заедно се грижим за здравето и добрия външен вид на нашите клиенти.
Печелим доверие с отлично качество на обслужване, широка гама от професионални продукти на водещи марки, комфортна атмосфера и деликатност.

Амбицията ни, да предадем нашите професионални знания и умения на желаещите да развиват своя усет към създаването на красота, ни провокира да основем през 2010г. Център за професионално обучение. Начинанието ни имаше успех и ние продължихме развитието си, като лицензирахме нови специалности и създадохме втори Център за професионално обучение. Към екипа си привлякохме висококвалифицирани преподаватели, които да предадат своя опит на нашите курсисти, превръщайки ги в истински професионалисти в избраната от тях област.

Предлаганите от нас курсове са платени и по Европейски програми. При нас ще получите безплатно консултация за избраната от вас професия. Можете да изберете от 48 лицензирани специалности и да придобиете професионална квалификация в модерни бази за обучение в гр. София, гр. Банско, гр. Гоце Делчев, гр. Смолян, гр. Девин и др.

Можете да изберете и обучение по ключови компетентности - изучаване на чужди езици (английски, немски, испански, руски и гръцки език и др.), компютърни курсове и др.

Предлагаме и интерактивни обучения, използващи разнообразни форми – лекции, дискусии, ролеви игри, тренинги, казуси и симулации. Така ние отговаряме на интересите и нуждите на клиентите си и предоставяме семинари и обучения на високо професионално ниво. В зависимост от целите и интереса на клиентите, те могат да изберат различен подход към семинарите и обученията – отворени или вътрешно-фирмени.

Имаме опит при разработване и управление на Европейски проекти, консултиране за участие в конкурси и обществени поръчки.

Постигаме добри резултати благодарение на нашата специфична организация на работа, контрола върху всеки етап от предлаганите услуги и високата степен на ангажираност и отговорност към развитието на нашите клиенти.