Салони за красота Blush BeautyСалони за красота Blush BeautyСалони за красота Blush BeautyСалони за красота Blush BeautyСалони за красота Blush Beauty

Предстои да открием модерно оборудвана зала по готварство в гр. София.

Предстои да стартираме дистанционно обучение за предлагани от нас специалности.

Blush отдава под наем компютърна зала в гр. София.

Предлагаме курсове по Adobe PhotoShop и Illustrator!

Предлагаме курс по „Начална компютърна грамотност“!

На 23.06.2015г. нашият екип посети Център за деца с увреждания - Символ на любовта в град Гоце Делчев

Предстои да стартираме нови обучения!

На 07.07.2014г. фирма „Блъш“ отбелязва седем години от своето откриване!

Предлагаме консултации относно получаване на безвъзмездно финансиране по европейски програми!

Отваряме офис и в гр. Добрич!

Предстои да лицензираме над 50 специалности за обучение по мярка 111 „Професионално обучение, информационни дейности и разпространение на научни знания”

Eкипът на Blush имаше удоволствието да присъства на Конференция \"Диагностика на меки умения: решения за работодатели и по-добра пригодност на заетост\"!

Официално получихме лицензия за Център за информация и професионално ориентиране (ЦИПО) към „РОЯЛ-2006“ ЕООД!

ЦПО към „Роял-2006“ ЕООД официално стартира собствена платформа за дистанционно обучение!

Проект Млади Лидери: „Развитие и подобряване на лидерски умения за млади мениджъри по време на криза\\\"

От 21.09.2014г. до 24.09.2014г. наш екип посети френската столица – Париж!

Демонстрация на новата линия френска Ароматерапия, Academie - Paris

Обучение за преподаватели в ЦПО

Обучение на управленческия състав в ЦПО

Международни специализирани изложби 2014

ОПЕРАТИВНА ПРОГРАМА „РАЗВИТИЕ НА ЧОВЕШКИТЕ РЕСУРСИ” 2014-2020Г.

ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ФИНАНСИРАНЕ 2014 – 2020 г.

КУРСОВЕ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ЗА ВЪЗРАСТНИ

ЗА НАС

Надяваме се тук да откриете това, което търсите.

За всички въпроси, които възникнат, моля, потърсете ни!

Ние започнахме дейността си през юли 2007г., предлагайки козметични и фризьорски услуги.
В момента имаме два модерни и функционални салона за красота, в които работят специалисти в областта на красотата. Наши партньори са Диагностично – консултативен център Гургулят, както и д-р Живко Кънев - пластичен хирург, с които заедно се грижим за здравето и добрия външен вид на нашите клиенти.
Печелим доверие с отлично качество на обслужване, широка гама от професионални продукти на водещи марки, комфортна атмосфера и деликатност.

Амбицията ни, да предадем нашите професионални знания и умения на желаещите да развиват своя усет към създаването на красота, ни провокира да основем през 2010г. Център за професионално обучение. Начинанието ни имаше успех и ние продължихме развитието си, като лицензирахме нови специалности и създадохме втори Център за професионално обучение. Към екипа си привлякохме висококвалифицирани преподаватели, които да предадат своя опит на нашите курсисти, превръщайки ги в истински професионалисти в избраната от тях област.

Предлаганите от нас курсове са платени и по Европейски програми. При нас ще получите безплатно консултация за избраната от вас професия. Можете да изберете от 48 лицензирани специалности и да придобиете професионална квалификация в модерни бази за обучение в гр. София, гр. Банско, гр. Гоце Делчев, гр. Смолян, гр. Девин и др.

Можете да изберете и обучение по ключови компетентности - изучаване на чужди езици (английски, немски, испански, руски и гръцки език и др.), компютърни курсове и др.

Предлагаме и интерактивни обучения, използващи разнообразни форми – лекции, дискусии, ролеви игри, тренинги, казуси и симулации. Така ние отговаряме на интересите и нуждите на клиентите си и предоставяме семинари и обучения на високо професионално ниво. В зависимост от целите и интереса на клиентите, те могат да изберат различен подход към семинарите и обученията – отворени или вътрешно-фирмени.

Имаме опит при разработване и управление на Европейски проекти, консултиране за участие в конкурси и обществени поръчки.

Постигаме добри резултати благодарение на нашата специфична организация на работа, контрола върху всеки етап от предлаганите услуги и високата степен на ангажираност и отговорност към развитието на нашите клиенти.