Салони за красота Blush BeautyСалони за красота Blush BeautyСалони за красота Blush BeautyСалони за красота Blush BeautyСалони за красота Blush Beauty

Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/cookcit/public_html/blushbeauty.eu/inc/marquee.php on line 4

КОНСУЛТАНТСКИ УСЛУГИ

НАШИЯТ ЦЕНТЪР ИЗВЪРШВА СЛЕДНИТЕ КОНСУЛТАНТСКИ УСЛУГИ:

Безплатни консултации за актуални обучения, свързани с вашето личностно и професионално развитие;

Безплатни консултации за възможностите за обучение чрез ваучери на Агенция по заетостта;

Консултации относно получаване на безвъзмездно финансиране по европейски програми:

Този процес е свързан с редица изисквания и предпоставки. Чрез една лична консултация, предоставена от наши експерти, вие ще можете да разберете дали вашата проектна идея е реално осъществима, от коя програма би могла да получи финансиране и как на практика да се случи това.

В случай, че решите да кандидатствате по някоя програма, може да се доверите на екпертите ни, които ще изработят вашия проект.

Кариерно консултиране:

Кариерната консултация цели да определи какви кариери и/или академични специалности са подходящи за определен човек. Може да получите подробна обратна връзка за това как да се възползвате от силните си страни, какви или кои университети, компании или организации са подходяща цел за вас.

В зависимост от целите и интересите ви, можем да предложим интерактивни обучения, използващи разнообразни форми – лекции, дискусии, ролеви игри, тренинги, казуси и симулации.

Според нуждите на нашите клиенти, организираме семинари на специфични теми, в които да усъвършенстват уменията си, както и обучения на високо професионално ниво.

Консултации относно изготвяне на бизнес документация и поведение по време на интервю:

Конкурентният трудов пазар налага търсещите работа лица да презентират професионалните си и личностни качества по най-добрия начин, ангажирайки вниманието на работодателя.
Ако изпитвате неувереност при правилното оформяне на документите си за кандидатстване, то ние ще ви съдействаме в изготвянето на автобиография, писането на атрактивно резюме, професионално CV или мотивационно писмо.

Доказано е, че хората се представят много по-добре на интервю, след като са направили упражнително такова с консултант. Кандидатите, които са правили пробни интервюта с консултант, са много по-спокойни и приветливи, създават добро първо впечатление и имат готови отговори за въпросите, които им се задават. Ако се чувствате неподготвени за интервю, ако не знаете какви въпроси да очаквате и как най-правилно да отговорите, доверете се на помощта на нашите професионални консултанти.
Те ще ви дадат полезни съвети за стила на поведение, подходящото облекло за случая и как самоуверено да демонстрирате силните си страни.

На база на позицията и компанията, за която сте поканени на интервю, той ще подготви примерен сценарий. Заедно ще отработите основните ситуации в ролева игра, за да отидете уверени и подготвени.