Салони за красота Blush BeautyСалони за красота Blush BeautyСалони за красота Blush BeautyСалони за красота Blush BeautyСалони за красота Blush Beauty

Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/cookcit/public_html/blushbeauty.eu/inc/marquee.php on line 4
ИНФОРМАЦИЯ И ЛИЦЕНЗИИ
<< назад

Обща информация

Нашите учебни центрове предлагат:

• Професионално обучение за придобиване на професионална квалификация за част от професия. При завършване и успешно полагане на изпит по теория и практика се издава Удостоверение за професионално обучение;

• Професионално обучение за придобиване на професионална квалификация. При завършване и успешно полагане на държавни изпити по теория и практика се издава Свидетелство за професиоинална квалификация;

• Обучения по ключови компетенции - изучаване на чужди езици, компютърни курсове и др.

ЛИЦЕНЗИИ (виж повече)

1
ОБУЧЕНИЕ ПО ЕВРОПЕЙСКИ ПРОГРАМИ

Какво е "АЗ МОГА ПОВЕЧЕ" и как тази програма може да ви е полезна?

„АЗ МОГА ПОВЕЧЕ” е част от Оперативната програма Развитие на човешките ресурси, оперираща от 2007 до 2013 година. Финансирането се осъществява от Европейския Социален Фонд, чрез Агенция по заетостта. По програмата „Аз мога повече“ могат да се обучават заети лица, като за тяхното обучение се заплаща посредством ваучери. Ваучерите се издават след процес на одобрение на кандидатите, които трябва да отговарят на определени изисквания.

Кой има право на обучение?

На обучение има право всеки, който работи на трудов договор или е самонает. Изключение правят държавните служители, общинските служители и служителите на МВР, МО и МОН.

Колко струва обучението?

Обучението е напълно финансирано от Европейския Социален Фонд и за обучаваните е АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНО.

2
ПЛАТЕНО ОБУЧЕНИЕ

Нашите учебни центрове представят на вашето внимание възможността да се обучавате по избрана от вас професия, независимо дали сте одобрени по европейска програма.
Платената форма на обучение ви позволява да се запишете за обучение по всяка една от предлаганите от нас професии, като имате възможността да изберете сами формата на обучение.

За всички въпроси, които възникнат, можете да се свържете с нас на посочените телефони в сайта или да пишете на нашия имейл! Ние ще ви дадем информация за обученията, които ви интересуват. Програмата ви ще бъде така изготвена, че да я съчетаете с вашето ежедневие.

3
ДИСТАНЦИОННО ОБУЧЕНИЕ

Дистанционното обучение е нова система, специално разработена за работещи хора, които имат ограничено свободно време. Обучението се провежда на вашия компютър, във вашия дом. Избирайки тази форма на обучение, няма да се налага след работния ден да пътувате до учебния център и да бъдете там до късно вечер. С тази система, може да се обучавате, когато и където ви е удобно. Така може да оптимизирате времето си за обучение, съобразно вашето ежедневие.