Салони за красота Blush BeautyСалони за красота Blush BeautyСалони за красота Blush BeautyСалони за красота Blush BeautyСалони за красота Blush Beauty

НОВИНИ

<< назад

На 07.07.2014г. фирма „Блъш“ отбелязва седем години от своето откриване!

За нас това бяха седем години упорит труд, години на спадове, успехи и израстване, динамика, емоции и неспиращо вдъхновение! 

Започнахме дейността си, предлагайки козметични и фризьорски услуги. Амбицията ни, да се развиваме, ни провокира да основем Център за професионално обучение, като лицензирахме 41 специалности. От 2011г., за 3 учебни години, обучихме 881 курсисти в гр. София и други райони от страната. Проведохме редица обучения по Евро програми в бедни населени места със смесено население. Въпреки трудностите, които срещнахме, там успяхме да обучим много курсисти и да създадем нови приятелства! Наши курсисти стартираха и успешно развиват собстен бизнес в страната и чужбина. 
Самостоятелно или съвместно с други фирми, организирахме редица семинари, лекции, дискусии на различни теми, ролеви игри, тренинги, казуси и симулации. 
Участвахме в разработването на Европейски проекти, провеждахме консултации за участие в конкурси и обществени поръчки. 
Работихме по информиране, професионално ориентиране и кариерно развитие, изготвяхме индивидуални планове за развитие, профили на необходимите компетентности за дадена професия, провеждахме обучения по социална адаптация, адаптация към пазара на труда, мотивационни обучения и други.
Ние работихме и едновременно с това се забавлявахме. Бяхме инициатори на редица благотворителни мероприятия. Успяхме да помогнем на хора, които наистина се нуждаят от помощ. Несъмнено ще продължим с тази дейност, защото вярваме, че светът не се гради само от големи дела, а и от малки добрини! 
Тези години ние израстнахме много, но и бяха трудни за нас. Сблъсквахме се с проблеми, неразбиране и бюрократизъм и бяхме атакувани от различни институции. Въпреки това ние не се отказахме да работим. Всяка трудност ни провокираше да вървим нагоре. Сърдечно благодарим на държавните институции, на конкуренцията – лоялна и нелоялна, които ни направиха по-силни!
Благодарим на нашите преподаватели – над 60 на брой, които работиха професионално, с много творчество, хъс и влагайки индивидуален подход към всеки един курсист! 
Благодарим на нашите клиенти, курсисти и партньори, които бяха с нас през цялото това време!

Екипът на „Блъш“