Салони за красота Blush BeautyСалони за красота Blush BeautyСалони за красота Blush BeautyСалони за красота Blush BeautyСалони за красота Blush Beauty

НОВИНИ

<< назад

Демонстрация на новата линия френска Ароматерапия, Academie - Paris

Academie присъства на българския пазар от 2000г. насам. Нашият салон е един от първите салони, които работят с козметичната марката. Вече 13 години клиентите ни се наслаждават на професионалните френски продукти от висш клас.

На 11 октомври (събота) в салон Blush Beauty представихме новата линия френска Ароматерапия, Academie - Paris! На демонстрацията присъстваха наши приятели, клиенти и специалисти в областта на козметиката.

 

Събитието стартира с кратка презентация, представяща историята на марка Académie и информация за новата професионална линия Ароматерапия. Всички гости имаха възможността да тестват представените продукти.

След направена почивка с кафе-пауза и обяд, последва демонстрация на холистичен арома ритуал „Арома Абсолю“. Той бе представен от Таня Бушева /Директор на Blush Beauty/ и Ивелина Костадинова /Козметик - преподавател/.

След приключване на демонстрацията, на чаша вино, в неформална обстановка, проведохме дискусия с нашите гости, свързана с новата гама продукти.

 

Благодарим на всички, които присъстваха на събитието!

За тези, които проявиха интерес и нямаха възможност да присъстват на представянето, ще организираме още една демонстрация.

Молим предварително да заявите своето желание за участие, за да изберем и обявим дата за следващото събитие.

 

Можете да се свържете с нас на телефон:

0899 / 015 154 Лилия Колева 
Организатор продажби и реклама 

или на имейл: blushbeauty@abv.bg

 

За Académie...

Компания  Académie служи на красотата повече от век. 100% натурална френска продукция, изцяло семейна фирма, Académie са признати в цял свят за своите методи на лечение, според вида на кожата и техните проблеми. Всеки продукт за грижа за кожата на марката е резултат от безкомпромисни научни изследвания на качеството и know-how, създадени от "козметични майстори".

Днес компанията има клонове в повече от 67 страни и около 15 000 души, които продават продукти из целия свят.

Académie има собствена фабрика, която разработва и продава готови формули на други големи фирми. Най-изявените френски актриси като Мишел Морган, Мари Бел, жени от руската аристокрация, сe доверяват на марката Académie.
 

Снимки от събитието може да видите на нашата фейсбук страница или в раздел Галерия и видео:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.778000852242214.1073741834.162126653829640&type=3